Szállítási információk

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS

A Megrendelt termékeket a GLS és a 24H futárszolgálat, Magyarország egész területén házhoz szállítja.

A házhoz szállítás költségét a termékek súlya határozza meg:

  • 0-5 kg : 1500 Ft.
  • 5,1-10 kg : 1650 Ft.
  • 10,1-15 kg  : 1750 Ft
  • 15,1-19 kg : 1850 Ft
  • 20 kg : 2000 Ft

20 Kg feletti rendeléseket már több csomagban küldjük hozzávetőlegesen 20 kilogramm határértékenként. Vagyis egy csomag nálunk lehetőség szerint nem haladja meg a 20 kilogrammot, csak nagyon indokolt esetben. 

Ez azért fontos hogy védjük a dolgozóinkat, illetve a szállítás közbeni esetleges sérülések kockázata is súlyarányosan csökken. A kosár tartalma alapján kérjük ellenőrizze a "Várható szállítási költség" menüvel a végső szállítási díjat.

A feltüntetett árak, nettó árak ! 


A súlyalapú szállítás lehetővé teszi számunkra hogy a termékeket külön csomagoljuk, amennyiben eléri a biztonságosan "kezelhető" súlyhatárt. Reményeink szerint így a termékek nagyobb biztonságban érkeznek ügyfeleinkhez. 

A kiszállítás munkanapokon 8-17 óra között történik. Amennyiben a rendelés munkanapokon 9 óráig beérkezik, és a termék készleten van, a szállítás a következő munkanapon megtörténik. Nem munkanapon történő megrendelés, valamint az adott munkanapon 9 óránál később beérkező rendelések esetén a szállítás a második, illetve a legközelebbi munkanapon, történik meg. Amennyiben a megrendelés teljesítése bármilyen okból akadályba ütközik, úgy Szállító haladéktalanul felveszi a kapcsolatot Megrendelővel.

Amennyiben a kiszállítást végző vállalkozó a megrendelt termékek átadását nem tudja teljesíteni, úgy Megrendelőnél értesítést hagy, és egy új időpontban megkísérli a kiszállítást.

Megrendelő köteles a kiszállítás időpontjában a csomagot tételesen ellenőrizni és hiánytalan teljesítés esetén az átvételi elismervényt aláírni. Ezt követően hiányosságokra vonatkozó reklamációkat nem áll módunkban elfogadni.

Amennyiben a termékről felbontás után a futár jelenlétében derül ki, hogy az sérült, és a sérülés az átvételt megelőzően keletkezett, a terméket Szállító 8 napon belül kicseréli. Megrendelő a sérülést a kiszállítást végző vállalkozó által felvett jegyzőkönyvvel igazolja.

Az esetleges szállítási késedelem, vagy a megrendelés teljes meghiúsulása esetén Szállítót kártérítési kötelezettség nem terheli.

[