Rólunk

Az LFPmarket.hu fiatal, dinamikusan fejlődő kereskedelmi vállalkozás, mely a nagy formátumú digitális nyomtatás (első sorban a vízbázisú terület) média ellátását célozta meg. Termékeinket festő- és fotóművészek, digitális nyomdaipari szakemberek vetették próba alá és válogatták össze különös odafigyeléssel, mindannyian saját szubjektív szempontjaikat tartva leginkább szem előtt. Ennek a kooperációnak eredményeképpen született meg cégünk márkája, az 'LFPmarket'. 

Az LFPmarket papírok, filmek, banner anyagok és művészeti vásznak stabilan megbízható minőségi kategóriát és rendkívül kedvező ár/érték arányt képviselnek a piacon. Az LFPmarket termékkínálatában megtalálhatók:

Az LFPmarket Kft. további neves márkák forgalmazását is kitűzte céljául melyek folyamatosan nőnek a kínálatunkban. Elérhetővé váltak a FINE ART termékek és neves képviselőik mint például a Hahnemühle, vagy a SIHL. Ezeknek a termékeknek a forgalmazását személyes küldetésének tekinti az LFPmarket (a szerző) . A digitális vásznak eladásával felmerült a vakráma léc forgalmazásának igénye is, melyet saját gépeink üzembe helyezésével rugalmasan tudunk kezelni. Jelenlegi éves gyártási kapacitásunk 100 000 folyóméter. Céljaink közé tartozik a profilválaszték bővítése, hogy ügyfeleink kiválaszthassák az igényeiknek megfelelőt.

Céljaink továbbá hogy a forgalmazott termékeink mindig legyenek raktáron.

Minden meglévő és jövőbeni ügyfelünket kérjük hogy észrevételeikkel segítség az LFPmarket munkáját.

Köszönettel és Üdvözlettel: Friedl-Kiss Viktor (ügyvezető)

[