A ClearShield Classic egy nagy viszkozitású, vízbázisú folyékony bevonat, amely fokozott UV-védelmet, vegyszer- és kopásállóságot, valamint szennyeződés-felszívódást biztosít. A legtöbb nem vízre érzékeny anyagon való használatra a ClearShield Classic a legmagasabb filmréteget kínálja az összes készítmény közül. Kiválóan alkalmas bakelitekhez, transzparensekhez és függőleges alkalmazásokhoz.

Ennek a készítménynek a legmagasabb a viszkozitása a ClearShield laminátumok közül. A ClearShield Classicot úgy tervezték, hogy kiváló UV-védelmet, vegyszer- és kopásállóságot, valamint szennyeződés-felszívódást biztosítson. A ClearShield Classic kézzel is felhordható hengeres felhordással, és nagy viszkozitása tökéletessé teszi a függőleges alkalmazásokra való hengerlést.

A ClearShield Classic egy vízbázisú folyékony laminátum, amely ugyanolyan védelmet nyújt, mint a fóliás laminátumok, miközben akár 60%-ot is megtakarít a gyártási költségeken. A maximális védelem érdekében bevonatainkat kifejezetten különféle tintákhoz és alkalmazásokhoz, például transzparensekhez, járműgrafikákhoz, hirdetőtáblákhoz, jelzőtáblákhoz és teherautó oldali függönyökhöz tervezték.
A Marabu ClearShield folyékony bevonatait a legmodernebb UV-gátlókkal és HALS-okkal (gátolt amin fénystabilizátorok) alkotják, hogy kiváló védelmet nyújtsanak a káros UV-sugárzás ellen. Bevonataink védelmet nyújtanak a vegyszerek, a kopás és a szennyeződések felszedése ellen is.


Alkalmazási módszerek:

A ClearShield Classic felvihető kézzel, ecsettel vagy hengerrel.

Ecset és tekercs alkalmazás:

A mellékelt bevonatot használva ecsettel és hengerrel vigye fel a nyomatára egy rövid napozású hengerrel vagy egy nagy sűrűségű habhengerrel. Házon belül előnyben részesítjük a 3/16"-os rövid hengert, amikor a bevonatokat ecsettel és hengerrel hordjuk fel. Vigyen fel két réteget, és várjon körülbelül egy órát a rétegek között, amíg a bevonat teljesen megszárad.

Írjon véleményt!

Kérjük, lépj be vagy regisztrálj az értékeléshez!

ClearShield Classic Fényes Lamináló Folyadék 1 Liter

  • Gyártó: Marabu
  • Cikkszám: WBCGC1L
  • Készletinfó: Raktáron
  • 17 653Ft

  • Nettó ár: 13 900Ft

Címkék: ClearShield Classic, Fényes lamináló folyadék

[