A ClearShield Canvas Guard ideális bevonat vászon és Giclee alkalmazásokhoz. Kifejezetten rugalmasságra lett kialakítva, így a vászon a bevonat után nyújtható.

A ClearShield Canvas Guard kifejezetten vízálló vászon és Giclee alkalmazásokhoz készült. A rugalmasságot szem előtt tartva tervezett Canvas Guard lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a bevonat után repedés nélkül nyújtsák a vásznat. Úgy lett kialakítva, hogy a mikroporózus és porózus tintasugaras rétegeken működjön, és segít csökkenteni a tintasugaras vászon bevonatainak felhordásakor általában előforduló tűlyukakat. A Canvas Guard minden kézi felhordási módszerrel felhordható, mint például a rövid ugrású hengerrel. A ClearShield Canvas Guard a vászonalkalmazások tökéletes védelmet nyújtja.

Előnyök:

       Korszerű UV-gátlók
       Véd a kopástól és a szennyeződéstől
       Rendkívül rugalmas
       Kémiailag ellenálló
       Nem sárgul
       Fokozza a színt

       Hogyan kell alkalmazni:

       Javasoljuk, hogy használjon nagy sűrűségű habszivacs hengert, vagy 3/16"-os rövid szunnyadó görgőt (házon belüli kedvencünk). Telítse fel a hengert ClearShield Canvas Guard-dal, majd hagyja, hogy a hozzáférési bevonat visszaessen a tálcába. A bevonat ne csöpögjön le a hengerről. Vigyen fel egy vékony réteget a vászon egyik oldaláról a másikra haladva. Nem szükséges, hogy a teljes felületen nedves, telített filmréteg legyen. Hagyja, hogy az első vékony réteg tapintásra megszáradjon 30 perctől egy óráig tart.

       Írjon véleményt!

       Kérjük, lépj be vagy regisztrálj az értékeléshez!

       ClearShield Canvas Félfényes Lamináló Folyadék 20 Liter

       • Gyártó: Marabu
       • Cikkszám: WBCSGCAN20L
       • Készletinfó: Rendelésre
       • 221 590Ft

       • Nettó ár: 174 480Ft

       Címkék: ClearShield Type C, ClearShield Canvas, félfényes, semigloss, Lamináló Folyadék

       [